On Line 24 sata  - registrirajte se i iskoristite dodatne pogodnosti                                                                                                    Oprema za kozmetičke, frizerske salone i barbering - preko 8.000 proizvoda 

Zatvori
0 Košarica 0,00
Zatvori
Nemate proizvoda u košarici.
Webinar Njega Kože na Prvom Mjestu

KADA?                       četvrtak, 29. veljače 2024. u 9 sati
GDJE?                        online
ORGANIZATOR?     Franela d.o.o.
PRIJAVA?                  https://register.gotowebinar.com/register/845530376739293530.
KOTIZACIJA?           BESPLATNO

Zbog velikog interesa i kontinuirane potražnje za naprednim tehnikama i proizvodima za njegu kože, s ponosom najavljujemo naš najnoviji besplatni webinar posvećen temi "Njega Kože na Prvom Mjestu" i proizvodima iz našeg ITALWAX asortimana.

Njega kože često se smatra temeljem svakog beauty režima, no pronalaženje pravih proizvoda i tehnika može biti izazov. U ovom webinaru, želimo podijeliti naše stručno znanje i predstaviti vam naše vrhunske proizvode za njegu kože koji su dizajnirani da zadovolje potrebe svakog tipa kože, pružajući optimalnu hidrataciju, zaštitu i regeneraciju.

Prijave na webinar primamo do četvrtka, 29.02.2024. do 8 sati, a prijaviti se možete direktno klikom na:

https://register.gotowebinar.com/register/845530376739293530.

Sadržaj webinara uključuje:

  • Prilagođeni Postupci Uklanjanja Dlačica: Kako odabrati prave proizvode i tehnike uklanjanja dlačica za različita područja tijela.
  • Profesionalni Savjeti za Pripremu Kože i Njegu Nakon Tretmana: Naučite kako pravilno pripremiti kožu prije depilacije i kako je njegovati nakon toga, s ciljem minimiziranja iritacija i postizanja dugotrajne glatkoće.
  • Italwax Tajne za Svakodnevnu Rutinu Njege Kože: Otkrivamo kako održavati kožu zdravom, hidratiziranom i sjajnom s našim ekskluzivnim proizvodima i savjetima.
  • Uklanjanje Dlačica bez Iritacije Kože: Detaljno ćemo razgovarati o metodama i proizvodima koji omogućavaju uklanjanje dlačica bez neugodnih posljedica, poput iritacije.
  • Uklanjanje Dlačica bez Crvenila Kože: Podijelit ćemo savjete i tehnike za sprječavanje crvenila kože nakon depilacije, osiguravajući tako glatku i zdravu kožu.
  • Savjeti i Česta Pitanja: Razgovarat ćemo o čestim problemima s kojima se korisnici susreću prilikom njege kože i kako ih riješiti koristeći Italwax proizvode.
  • Vrijeme za Vaša Pitanja: Ovo je vaša prilika da postavite pitanja našim stručnjacima i dobijete personalizirane savjete.

Tko sve može prisustvovati webinaru?

Webinar je otvoren za sve zainteresirane - od profesionalnih kozmetičara i vlasnika salona do entuzijasta za ljepotu koji žele poboljšati svoje rutine njege kože.

Što vam je potrebno za pristup webinaru?

  • Popunjena prijava na linku
  • Dobra internet veza
  • Stolno računalo, laptop, tablet ili mobitel
  • Malo vremena i dobre volje

Posebna ponuda za sudionike

Kao zahvalnost za vaše sudjelovanje, svi sudionici na kraju webinara dobit će ekskluzivni kod za popust za kupovinu svih prezentiranih Italwax proizvoda na franela.hr. Ovo je savršena prilika da isprobate naše proizvode i uvjerite se u njihovu kvalitetu i efikasnost.

Ne propustite ovu izvanrednu priliku da proširite svoje znanje i otkrijete nove proizvode i tehnike koji će vašu rutinu njege kože podići na višu razinu.

Vidimo se na našem novom WEBINARU!