On Line 24 sata  - registrirajte se i iskoristite dodatne pogodnosti                                                                                                    Oprema za kozmetičke, frizerske salone i barbering - preko 8.000 proizvoda 

Zatvori
0 Košarica 0,00
Zatvori
Nemate proizvoda u košarici.

O nama

Naša priča

Naša priča počela je 2010. godine i brendom specijaliziranim za uređivanje noktiju - FRANELA.

U početku brend je imao samo jednu vrstu proizvoda za uređivanje noktiju. Bio je to Franela trajni lak i UV gel za umjetne nokte. Ponuda brenda se s vremenom proširila na sve proizvode za njegu i uređivanje noktiju, pa tako Franela u svoju ponudu uvodi:

  • turpije i polirne blokove
  • kistove i četkice za gel
  • ostale alate potrebne za izradu umjetnih i njegu prirodnih noktiju.

Također, pod brendom Franela možete pronaći sav potreban potrošni materijal kao i veliki izbor nail art ukrasa.

Zahvaljujući našim vjernim kupcima i našem nastojanju da udovoljimo njihovim željama prvi web shop je prerastao svoje okvire i u svoj asortiman dodajemo proizvode koji nisu nužno vezani za svijet noktića. Od prvoga webshopa, neprestanim proširivanjem ponude nastao je četvrti web shop – svaki put sve veći i veći i moderniji, upravo ovaj na kojem ste sada - www.franela.hr.

Sada je Franela on line trgovina, trgovina sa proizvodima za kompletnu njegu i uljepšavanje cijelog tijela za žene, ali i za muškarce, ne samo sa proizvodima za uređivanje noktiju brenda FRANELA već sa svime potrebnim u jednom profesionalnom kozmetičkom ili frizerskom salonu.

Proizvodi koji se nalaze on line isključivo su profesionalni i namijenjeni su profesionalcima, ali i svima koji to nisu. Naši kupci su uglavnom profesionalci: kozmetičarke, frizerke, fizioterapeuti. Također i oni koji nisu profesionalci, ali u svojoj kućnoj idili žele sebe njegovati.

Želja nam je da profesionalna kozmetika bude dostupna svima ne samo profesionalcima. Svi odlaze na tretmane u kozmetičke salone, ali rijetko se kasnije može kupiti proizvod u kozmetičkom salonu da bi sebe održavao do slijedećeg tretmana. Zbog toga je ovaj web shop dostupan svima.

Ponuda sa proizvodima identična je za profesionalce kao i za one koji to nisu. Razlikuje se samo u veličinama pakiranja. Veća pakiranja za profesionalnu upotrebu i manja pakiranja za kućnu upotrebu. Kozmetički saloni imaju mogućnost registracije na web stranici kao tvrtka ili obrt te tako mogu ostvariti bolje uvjete kupovine u odnosu na one koji nisu profesionalci.

Korištenjem profesionalnih proizvoda moći ćete primijeniti manje potrošenog materijala, bolje rezultate, brže i jednostavnije korištenje. Nema previše filozofije kako koristiti proizvode jer to ide jednostavno i glatko. Uglavnom sve proizvode na web shopu testiramo, osim uređaja i opreme. Imamo visoke kriterije pri odabiru proizvoda i zbog toga ih testiramo. Što znači, da je jako puno vremena, volje truda uloženo kako bismo sa sigurnošću imali samo odabrane proizvode kojima možemo vjerovati i koje poznajemo.

Ako neke proizvode ne možete pronaći u našem asortimanu, posebno one koji su trendovski imamo razloga i za to. Obično su to proizvodi koji su samo dobri za marketing, ali ne i da biste stvarno bili zadovoljni sa njihovom upotrebom. Iz tog razloga testiramo sve trendove i ako nismo zadovoljni sa svjetskim novitetom, na našoj ga stranici nećete naći. Nažalost, nije uvijek sve što je novo super. Naša politika je MANJE JE VIŠE i držimo se provjerenih i sigurnih dobavljača. Noviteti koji nam se ne sviđaju i nisu prošli naše kriterije ostavljamo drugima na prodaju, a noviteti koji su zadovoljili naše kriterije možete pronaći na našoj stranici i biti sigurni u rezultate.

Osim proizvoda puno pažnje smo posvetili detaljnim uputama o postupcima i proizvodima koje se mogu pronaći u rubrikama SAVJETI, BLOG ili uz opis pojedinog proizvoda. Smatramo da samo pravilno korištenje proizvoda može donijeti odlične rezultate. Trudimo se što bolje opisati proizvode i dati detaljne upute, dati poveznice na sve druge relevantne stranice i tekstove kako bi se kupci lakše snalazili i imali još više potrebnog znanja. Nama nije samo bitno da kupite neki proizvod kod nas, već da zaista proizvod pravilno koristite i da imate rezultate bez muke da ih znate koristiti. Naravno, da je lakše profesionalcima koji ne moraju čitati upute. Ali za one koji to nisu potrebno je pročitati upute, imati volje, želje i malo osjećaja i logike za ono što se radi.

Za sve one koji su željni više znanja, demonstracija i objašnjenja organiziramo on-line webinare, individualne ili grupne edukacije posebno za područje njege noktiju i depilacije.

Naš cilj je i dalje isti kao i na samom početku, daleke 2010. godine: imati odabrane kvalitetne proizvode kojima vjerujemo, ponuditi pristojne cijene našim kupcima i  korektan odnos. Zahvaljujući jednostavnoj politici tvrtke danas smo tu gdje jesmo. Ako vjerujete našoj priči i htjeli biste nas testirati krenite na put prema nama u par klikova preko web shopa.

Za one koji su nas već testirali i upravo čitaju tekst šaljemo im veliki pozdrav iz Franele i veliko hvala na suradnji.