On Line 24 sata  - registrirajte se i iskoristite dodatne pogodnosti                                                                                                    Oprema za kozmetičke, frizerske salone i barbering - preko 8.000 proizvoda 

Zatvori
0 Košarica 0,00
Zatvori
Nemate proizvoda u košarici.
Webinar Inovativna depilacija za osjetljivu kožu

KADA?                       četvrtak, 14. ožujka 2024. u 9 sati
GDJE?                        online
ORGANIZATOR?     Franela d.o.o.
PRIJAVA?                  https://register.gotowebinar.com/register/3626229368314031703
KOTIZACIJA?           BESPLATNO

U svijetu ljepote i njege, tehnike depilacije i njega kože nakon tretmana neprestano se razvijaju. Profesionalci u industriji ljepote neprekidno traže načine kako poboljšati svoje usluge, čineći tretmane što ugodnijima i efikasnijima za svoje klijente. Upravo iz tog razloga, Italwax u suradnji s Franelom organizira ekskluzivni, besplatni webinar koji ne smijete propustiti.

Otkrijte Top Line od Italwaxa: Inovaciju za Osjetljivu Kožu

Zakazan za 14. ožujka 2024. u 9:00 sati, ovaj online događaj vodi vas kroz svijet inovativnih rješenja za depilaciju posebno dizajniranih za alergične i osjetljive osobe. S Top Line asortimanom proizvoda, Italwax postavlja nove standarde u njezi kože prije i poslije depilacije, pružajući klijentima bezbolno iskustvo bez iritacija, prištića ili crvenila.

Prijave na webinar primamo do četvrtka, 14.03.2024. do 8 sati, a prijaviti se možete direktno klikom na: 
https://register.gotowebinar.com/register/3626229368314031703.

Što Ćete Naučiti?

Tijekom ovog webinara, fokusirat ćemo se na sljedeće ključne točke:

  • Prezentacija Asortimana iz Linije TopLine: Detaljan pregled TopLine proizvoda, uključujući topli vosak, vosak u patronama i kanticama, vosak u granulama te preparate prije i poslije depilacije.
  • Ključne Točke za Uspješnu Depilaciju Prethodno Obrijanih Dlačica od 1 mm s TopLine Voskom: Naučite kako postići optimalne rezultate s TopLine voskom na specifično pripremljenoj koži.
  • Top Line – Linija Voska Bez Iritacije i Crvenila: Idealno za osjetljive i alergične osobe, otkrijte zašto je TopLine linija voska preporučljiva opcija za sve.
  • Primjena Proizvoda TopLine Voska na Različitim Područjima Tijela: Savjeti koji proizvode koristiti na specifičnim dijelovima tijela za najbolje rezultate.
  • Odabir Voska Prema Tipu Kože i Dlake: Upute kako pravilno odabrati vosak koji će najbolje odgovarati individualnim potrebama klijenata.
  • Depilacija Gustih, Prethodno Obrijanih Dlaka na Velikim Područjima s TopLine Voskom: Strategije i tehnike za učinkovitu depilaciju izazovnih područja.
  • Vrijeme za Vaša Pitanja: Interaktivni segment gdje možete postavljati pitanja i dobiti odgovore direktno od stručnjaka.

Ovo nije samo prilika da se upoznate s novim proizvodima i tehnikama, već i da direktno od Italwaxovih stručnjaka u Milanu, Italija, naučite kako ih najbolje implementirati u svoje salone i prakse.

Zašto Se Pridružiti?

Uz priliku za učenje od vodećih stručnjaka, ovaj webinar vam nudi direktan uvid u to kako poboljšati zadovoljstvo klijenata i izgraditi vjernu bazu klijenata zahvaljujući kvalitetnim tretmanima depilacije. Također, s obzirom na to da je webinar potpuno besplatan, predstavlja izvrsnu priliku za profesionalni razvoj bez ikakvog troška.

Što vam je potrebno za pristup webinaru?

  • Popunjena prijava na linku
  • Dobra internet veza
  • Stolno računalo, laptop, tablet ili mobitel
  • Malo vremena i dobre volje

Kako Se Prijaviti?

Mjesta su ograničena, stoga osigurajte svoje sudjelovanje što prije tako što ćete se prijaviti putem linka za registraciju. Ne propustite ovu izuzetnu priliku za obogaćivanje vašeg znanja i vještina u depilaciji.

Pridružite nam se i budite dio revolucije u njezi kože i depilaciji. Vidimo se na webinaru!