On Line 24 sata  - registrirajte se i iskoristite dodatne pogodnosti                                                                                                    Oprema za kozmetičke, frizerske salone i barbering - preko 8.000 proizvoda 

Zatvori
0 Košarica 0,00
Zatvori
Nemate proizvoda u košarici.
Veliki POPUST povodom Dana žena na Franela.hr!

Dan žena je iza ugla, a mi na franela.hr želimo obilježiti ovu posebnu prigodu na najbolji mogući način - s velikim popustima koji će obogatiti vašu beauty rutinu! Od 5. do 17. ožujka, pripremite se za ekskluzivne popuste od 10 do 70% na širok asortiman proizvoda iz naše ponude. Bilo da ste profesionalac u potrazi za kvalitetnim opremom za vaš salon ili pojedinac u potrazi za proizvodima koji će osvježiti vašu svakodnevnu njegu, imamo nešto za svakoga!

Bojanje Kose - Otkrijte Svoju Jedinstvenu Frizuru

Make-Up - Postanite Majstor Vizažist

Depilacija - Uživajte u Svilenkasto Glatkoj Koži

Nokti - Savršenstvo Manikure na Dohvat Ruke

Oprema za kozmetički salon - Nadogradite svoj salon

IZABERI SVOJ POPUST

            

           

Što možete očekivati?

  • 20-70% popusta na pojedinačne proizvode: Razmazite se ili obnovite svoje poslovne zalihe uz fantastične uštede. Pronađite savršene proizvode za depilaciju, njegu noktiju, masažu i mnoge druge, sada s nevjerojatnim popustima koji će zadovoljiti sve vaše potrebe i želje.
  • 10-60% popusta na setove: Naši setovi za nokte i depilaciju, koji su se pokazali kao top izbori među kupcima, sada dolaze s dodatnim popustima! Bilo da tražite idealan poklon za nekoga posebnog ili želite nadograditi svoje alate i proizvode, naši setovi su savršen izbor.
  • Maksimalna količina sniženih proizvoda: Kako bi svi imali priliku iskoristiti naše spektakularne ponude, ograničenja su postavljena na maksimalno 10 komada po kupovini za proizvode s najvišim popustom (60 % i 70 %). Budite brzi i osigurajte svoje favorite prije nego što nestanu!

POSEBNO SNIŽENI PROIZVODI DO -70%

Zašto Čekati? Posjetite Franela.hr!

Ne propustite ove izvanredne prilike za obnovu i osvježenje vaše beauty kolekcije. Od 5. do 17. ožujka, Franela.hr je vaše odredište za sve što vam je potrebno kako biste zasjali punim sjajem. Ponude su ograničene, stoga posjetite našu stranicu i izaberite svoje favorite prije nego što nestanu!