On Line 24 sata  - registrirajte se i iskoristite dodatne pogodnosti                                                                                                    Oprema za kozmetičke, frizerske salone i barbering - preko 8.000 proizvoda 

Zatvori
0 Košarica 0,00
Zatvori
Nemate proizvoda u košarici.

Održavamo edukacije : 
•    Ugradnja umjetni nokti – osnovni tečaj 
•    Ugradnja umjetni nokti – napredni tečaj 
•    Nail art – oslikavanje nokta osnovni tečaj 
•    Nail art – oslikavanje nokta napredni tečaj 
•    Trajni lak – aplikacija i skidanje 

 

Edukacije i prezentacije održavamo: 
•    U našem gradu ili u  vašem gradu 
•    Individualne ili grupne 

Na našim edukacijama naglasak je na praksi. Nakon završetka edukacija polaznici su sposobni i spremni za samostalan rad. Poslije završene edukacije svim našim polaznicima pružamo podršku i stručnu pomoć.

Naš osnovni princip po kojem razvijamo svoje poslovanje: 
•    Pratiti trendove 
•    Koristiti samo najbolje materijale 
•    Korektan i profesionalan  pristup 

Polaznici naših edukacija dobiti će odgovore na pitanja koja ih muče.  Naše edukacije su točno koncipirane i osmišljene te ih obavljaju edukatori  sa višegodišnjim iskustvom u svom poslu
FRANELA uv gel i trajni lak je visoko kvalitetan proizvod  sa kojim je vrlo jednostavno raditi.  Uv gel i trajni lak Franela mogu se kombinirati. Na našim edukacijama i prezentacijama dajemo savjete kako mogu na vrlo jednostavan i lak način doći do savršenih rezultata u svom poslovanju koristeći kombinacije materijala. 

FRANELA proizvodi su inovativni, prate trendove, materijali se prilagođavaju raznim naprednim tehnikama.  Koristeći kvalitetne uv gelove i trajne lakove ugradnja umjetnih noktiju postaje prava umjetnost, zabava i zadovoljstvo a klijentu pruža osjećaj  kvalitetno napravljene usluge. 

Organiziramo edukacije u vašem ili našem gradu?  
Naše domaćine za grupne prezentacije i edukacije nagrađujemo sa poklon paketom FRANELA. Na edukacijama i prezentacijama proizvoda imate mogućnost kupnje proizvoda po povoljnim cijenama sa extra popustom. Ako ste zainteresirani za edukacije i prezentacije u našem ili vašem gradu  kontaktirajte nas na mob. 091 3107007 ili na e-mail [email protected]

EDUKACIJA GEL TEHNIKA: 

1. Upoznavanje s alatom, priborom i materijalom

Naučnice uče koji  alat, pribor i materijali se koriste prilikom ugradnje umjetnih noktiju. Objašnjava im se koja je razlika između UV i LED lampe, koje su prednosti jedne i druge, zatim  čemu služe i kako se koriste i održavaju osnovni alati kao što je stolna lampa, savjetuje ih se koji tip svjetla odabrati, kako se koristi i čemu služi ventilator te sterilizator.

Nakon toga uči se osnovna priprema ruku i noktiju klijentice, s posebnim naglaskom na higijenu i zdravlje. Podsjeća ih se na važnost savjesnog rada kako bi se osiguralo zdravlje i sigurnost klijentica i svoje vlastito, i održao dobar ugled salona.

Ističe se važnost nošenja kirurške maske za vrijeme rada, a napose za vrijeme turpijanja, i odabira odgovarajućih rukavica i dezinficijensa. Pomoću fotografija uči se prepoznati oboljenja kože i noktiju kako bismo mogli klijentice ispravno savjetovati i uputiti liječniku u slučaju medicinskog problema.

2. TEORIJSKI PRISTUP GELOVIMA I PRAKTIČAN RAD

2.1. Priprema nokta - Nakon toga  započinje se s praktičnim radom. Savladava se dezinfekcija ruku, priprema pribora i alata.  Uči se kako matirati nokat, čemu služe primer i bonder, kako ih koristiti i time nokat pripremiti za sljedeći korak - fazu geliranja.

2.2. Vrste i funkcija gelova - U fazi geliranja prvo se teorijski prolazi gradivo o vrstama i funkcijama gelova po fazama - baznog, gradivnog gela, frencha, gela u boji, te završnog sjaja. Nakon toga objašnjavaju se razlike između gradivnog gela i gela 3u1, uz isticanje njegovih prednosti. Uči se razlike između

 različitih gradivnih gelova - prozirnog gela, roza gela, mliječnog gela, masking gela i cover gela, čemu koji služi i kako odabrati odgovarajući za određenu situaciju.

2.3. Geliranje prirodnih noktiju. Formiranje "C-luka" - Zatim se kroz demonstraciju uči kako pravilno nanijeti gel na prirodan nokat, u koliko slojeva i kako ih polimerizirati, s posebnim naglaskom na izradu tzv. "C-luka". Naučeno tada naučnice uvježbavaju jedna na drugoj.

2.4. Produžavanje noktiju šablonom 

Zatim se praktično uči pravilno korištenje i postavljanje šablone za produžavanje noktiju. Uvježba se naučeno. Nakon toga demonstriramo nanošenje gela i formiranje nokta pomoću šablona. Utvrđujemo proces nanošenja gela, i podsjećamo se na važnost "C-luka" i vježbamo njegovu izradu.


2.5. Formiranje noktiju turpijom - Nakon formiranja noktiju objašnjavamo što je to nepolimerizirani sloj gela, što je to cleaner i način na koji ga koristimo da bismo očistili ne polimeriziran sloj. Uče se razlike između raznih oblika turpija - banana, široka zebra i uska zebra - i koji stupanj grubosti odabrati.

Zatim naučnice uče pravilan način držanja turpije i kako njome oblikovati gelom izrađen nokat. Demonstrirano uvježbavaju jedna na drugoj.

2.6. Oblikovanje noktiju - Kroz slike i demonstraciju učimo o različitim oblicima noktiju - klasični kockasti, zaobljeni kockasti, obli, badem, stiletto, ballerina - kako odabrati odgovarajuću formu s obzirom na oblik klijentičinih noktiju. Zatim praktično savladavamo osnovne forme - klasični i zaobljeni kockasti, te obli. Zatim to naučnice vježbaju jedna na drugoj.

3. OSNOVNE TEHNIKE UKRAŠAVANJA 

Nakon savladavanja korištenja alata i pribora te izgradnje nokta, prelazimo na osnovne tehnike ukrašavanje nokta.

3.1. Klasičan french - Prvo radimo klasičan french i učimo kako oblikovati savršenu smile-liniju. Objašnjavamo razlike između prirodnog i intenzivnog french gela. Tada tu tehniku naučnice vježbaju jedna na drugoj.

3.2. Ukrašavanje šljokicama - Zatim učimo osnovno nanošenje šljokica na čitavu površinu nokta te kao french, kao i dubinsko nanošenje šljokica.

3.3. Ukrašavanje cirkonima - Demonstriramo kako postaviti i fiksirati gelom cirkone s i bez završnog sjaja.

3.4. Nanošenje gela u boji - Učimo kako nanijeti gel u boji koristeći za to odgovarajuće kistove i tehniku.

3.5. Tehnika matiranja - Radimo završetak ukrašavanja noktiju u sjajnoj i mat verziji. Objašnjavamo postupak matiranja.

3.6. Chrome tehnika - Učimo chrome tehniku. Objašnjavamo što je zapravo chrome, kako ga se nanosi, koja je potreban podloga i kako ju odabrati.

4. KOREKCIJA

Nakon savladanih koraka 1, 2 i 3, učimo kako postojeći nokat pripremiti za korekciju. Učimo metode turpijanja postojećeg gela, do koje mjere to činimo kako bi nokat bio spreman za ponovno geliranje nakon mjesec dana. Ovdje teorijski ponavljamo korake 1, 2 i 3, i razrješavamo moguće nedoumice, odgovaramo na sporna pitanja i razjašnjavamo eventualne nejasnoće.

5. SKIDANJE GELA

Na kraju učimo kako u potpunosti skinut gel, i dajemo smjernice za daljnju njegu noktiju. Demonstriramo postupak s posebnim naglaskom na zdravlju nokta, čineći to na način koji neće oštetiti prirodnu ploču nokta. Ostavljamo vrijeme za vježbu naučnicama.

6. ZAKLJUČNA DISKUSIJA

Nakon tečaja diskutiramo o naučenome, odgovaramo na pitanja, konzultiramo se i ponavljamo ono što je potrebno ponoviti.

Za dodatne informacije pošaljite upit na e-mail:  [email protected]