On Line 24 sata  - registrirajte se i iskoristite dodatne pogodnosti                                                                                                    Oprema za kozmetičke, frizerske salone i barbering - preko 8.000 proizvoda 

Zatvori
0 Košarica 0,00
Zatvori
Nemate proizvoda u košarici.
Prvi ITALWAX dan u Hrvatskoj

KADA?                       subota, 24. veljače 2024. u 10 sati
GDJE?                        kozmetički salon Niniane, Janeza Trdine 5, Rijeka
ORGANIZATOR?     Franela d.o.o.
PRIJAVA?                  Facebook, Instagram, 091/310-7007, mail: [email protected]
KOTIZACIJA?           10 €

Zamislite dan posvećen učenju, razmjeni iskustava i otkrivanju tajni savršene depilacije - to je ITALWAX DAN, događaj koji prvi put dolazi u Hrvatsku, donoseći sa sobom svjetski priznate stručnjake iz umjetnosti depilacije. Iskoristite jedinstvenu priliku da proširite svoje znanje i unaprijedite svoje vještine.

Kada i gdje?

Pridružite nam se subotu, 24.02.2024. u ugodnom ambijentu kozmetičkog salona Niniane u centru Rijeke na adresi Janeza Trdine 5, s početkom u 10 sati. Očekuje vas dan ispunjen učenjem, druženjem i otkrivanjem novih tehnika depilacije koje će obogatiti vašu profesionalnu praksu.

Kako se prijaviti?

Mjesto na ITALWAX danu možete osigurati prijavom i uplatom kotizacije od 10 eura. Prijaviti se možete preko naših Instagram ili Facebook stranica, putem e-maila na [email protected] ili pozivom na broj 091/310-7007. Sve što vam je potrebno jest želja za učenjem i malo koncentracije - ostalo je na nama! Budući da je broj mjesta ograničen, prijavite se čim prije.

Što dobivate za kotizaciju od 10€?

Prisustvovanjem ITALWAX danu, osim što ćete imati priliku proširiti svoje znanje i vještine u depilaciji, vaša investicija od 10€ donosi vam i niz vrijednih pogodnosti. Evo što sve dobivate:

  • Edukacija u vrijednosti od 150€: Ova edukacija obuhvaća teorijski i praktični dio, uključujući detaljne demonstracije i vođenje kroz najnovije tehnike i proizvode, osiguravajući da ste u toku s najnovijim trendovima i metodama u industriji.
  • Poklon paket u vrijednosti od 40€: Svakom sudioniku osiguran je ekskluzivni poklon paket s ITALWAX proizvodima, pažljivo odabranim kako bi vam pružili priliku isprobati naše vrhunske proizvode i integrirati ih u svoje profesionalne tretmane.
  • Poklon bon u vrijednosti od 20€: Kao dodatna zahvala za vaše sudjelovanje, dobivate i poklon bon koji možete iskoristiti za kupnju ITALWAX proizvoda. Ovo je savršena prilika da dopunite svoje zalihe ili isprobate nešto novo iz našeg asortimana.
  • Diploma o završenoj ITALWAX radionici: Svaki sudionik će na kraju događaja biti nagrađen diplomom koja potvrđuje uspješno završenu radionicu. Ova diploma ne samo da predstavlja vašu predanost profesionalnom razvoju već i služi kao priznanje vaših usavršenih vještina u depilaciji.
  • ITALWAX katalog: Dobivate i najnoviji katalog ITALWAX proizvoda, koji obiluje informacijama o našem kompletnom asortimanu, uključujući detaljne opise i preporuke za upotrebu. Katalog je odličan resurs za planiranje vaših budućih usluga i tretmana.

Što je ITALWAX dan?

Organiziran od strane Franele, uz podršku renomiranog brenda ITALWAX, ovaj event je zamišljen kao platforma za detaljno upoznavanje s ITALWAX linijom proizvoda, s posebnim osvrtom na inovativne granule za depilaciju. Stručnjaci iz Italije podijelit će s vama svoje vrijedno znanje, kroz demonstraciju korištenja proizvoda i istaknut će prednosti te pravilne tehnike upotrebe ITALWAX granula. Pored edukativnog sadržaja, sudionici će imati priliku iz prve ruke iskusiti čarobni učinak ITALWAX granula.

Zašto biste trebali prisustvovati eventu ITALWAX dan?

ITALWAX dan nudi ekskluzivnu priliku da se iz prve ruke upoznate s tehnikama i proizvodima jednog od vodećih brendova u industriji depilacije. Ne samo da ćete proširiti svoje profesionalne horizonte, već ćete kući ponijeti i ekskluzivne poklone, bonove i katalog ITALWAX-a, koji će dodatno unaprijediti vaš poslovni uspjeh.

  • Savladajte sve trikove: Naučite sve trikove savršene depilacije s granulama, jednom od najefikasnijih i najpopularnijih metoda koju danas možete pronaći.
  • Korisni savjeti iz prve ruke: Italwax stručnjaci podijelit će s vama dragocjene savjete kako biste mogli pružiti najbolju uslugu svojim klijentima.
  • Odgovori na sva vaša pitanja: Imate nedoumice? Na ITALWAX danu možete dobiti trenutne odgovore na sva vaša pitanja.
  • Pokloni za sudionike: Svi sudionici će dobiti poklon proizvode u vrijednosti 40€, poklon bon u vrijednosti 20€ za naredne kupnje i katalog ITALWAX.
  • Diploma za sudionike: Svaki sudionik će, osim vrijednih poklona, dobiti i diplomu o završenoj Italwax radionici
  • Učenje od najboljih: ITALWAX je jedan od vodećih brendova za depilaciju na svjetskoj razini, i vi imate priliku učiti od najboljih.
  • Međunarodno priznati edukatori: Na eventu će prisustvovati certificirani, međunarodni ITALWAX edukatori spremni podijeliti svoje znanje i iskustvo.
  • Prilika za praktično iskustvo: Nakon teorijskog dijela predavanja i demonstracija, svi sudionici će imati priliku osobno isprobati sve vrste ITALWAX granula. Ovo praktično iskustvo omogućit će vam da odmah primijenite naučene tehnike.

Sadržaj Predavanja

U sklopu ITALWAX dana, sudionici će imati priliku proširiti svoje znanje i vještine kroz niz temeljitih predavanja i radionica. Ove sesije su dizajnirane da osiguraju detaljno razumijevanje svih aspekata depilacije, posebno koristeći ITALWAX proizvode. Evo što možete očekivati:

  1. Priprema kože za depilaciju: Naučite kako pravilno pripremiti kožu prije depilacije kako biste osigurali učinkovit i siguran tretman. Ova sesija pokriva sve od čišćenja do procjene stanja kože.
  2. Odabir voska prema tipu kože i dlake: Saznajte kako odabrati idealan vosak za različite tipove kože i dlake, osiguravajući da svaki tretman bude što ugodniji i najučinkovitiji za vaše klijente.
  3. Najbolji vosak za specifična područja tijela: Otkrijte koji vosak najbolje odgovara različitim područjima tijela, od lica do nogu, i kako tehnika depilacije varira ovisno o području.
  4. Vosak za osjetljive i alergične osobe: Upoznajte se s proizvodima ITALWAX namijenjenim osobama s osjetljivom kožom ili sklonim alergijama, kako bi depilacija bila bez iritacija i crvenila.
  5. Prednosti ITALWAX voska u granulama: Detaljno istražite prednosti korištenja voska u granulama, uključujući njegovu efikasnost, ekonomičnost i lakoću korištenja. 
  6. Pravilna tehnika depilacije s voskom u granulama: Naučite tehniku korištenja voska u granulama za postizanje glatke i dugotrajne depilacije, s minimalnim discomfortom za klijenta.
  7. Njega kože nakon depilacije: Saznajte koje proizvode koristiti nakon depilacije kako biste umirili kožu, spriječili iritaciju i produljili glatkoću.

Svaka od ovih sesija pružit će vam dublje razumijevanje procesa depilacije, omogućujući vam da pružite iznimnu uslugu svojim klijentima. Uz praktične demonstracije i stručne savjete, ITALWAX dan je idealna prilika za sve koji žele unaprijediti svoje vještine i usluge u području profesionalne depilacije.

Program Eventa

  • 10:00h               Dolazak i okupljanje sudionika

Započnite dan srdačnim dočekom i upoznavanjem s ostalim entuzijastima depilacije. Ovo je savršen trenutak za uspostavljanje prvih kontakata i pripremu za uzbudljiv dan koji je pred nama.

  • 11:00 - 13:00h   Teorijski dio s prezentacijom proizvoda, fokus na granule

Duboko zaronite u svijet Italwaxa kroz detaljnu prezentaciju naših proizvoda, s posebnim naglaskom na inovativne granule. Otkrijte znanstvenu pozadinu i tehničke prednosti koje naše granule donose profesionalcima u depilaciji.

  • 13:00 - 14:30h   Druženje uz catering, prilika za razmjenu iskustava

Nakon obogaćivanja znanja, uživajte u opuštenom druženju uz izbor finih zalogaja. Iskoristite ovu priliku za razmjenu iskustava s kolegama i ITALWAX stručnjacima, te za postavljanje pitanja u neformalnoj atmosferi.

  • 14:30 - 16:30h   Praktični dio s demonstracijama uz ITALWAX edukatore 

Praktični dio programa omogućit će vam da iz prve ruke doživite kako se Italwax proizvodi koriste u stvarnim tretmanima. Učite od certificiranih ITALWAX edukatora kako da tehnikama depilacije postignete besprijekorne rezultate.

  • 17:00h                Podjela diploma i poklona, završetak programa

Ovo je jedinstvena prilika da se povežete s istomišljenicima, naučite od vodećih stručnjaka i obogatite svoju profesionalnu ponudu. Obavijestite kolege i pridružite nam se u otkrivanju svijeta ITALWAX-a!

Veselimo se vašem dolasku i zajedničkom istraživanju tajni savršene depilacije!