On Line 24 sata  - registrirajte se i iskoristite dodatne pogodnosti                                                                                                    Oprema za kozmetičke, frizerske salone i barbering - preko 8.000 proizvoda 

Zatvori
0 Košarica 0,00
Zatvori
Nemate proizvoda u košarici.
Proljetna super prilika do -70%

Ljeto je pred vratima, a s njim dolaze i nevjerojatne ljetne ponude! Pripremili smo za Vas jednu VRUĆU rasprodaju koja počinje već danas, 06.06.2024., i traje sve do nedjelje, 23.06.2024., ili do isteka zaliha. Više od deset dana popusta čeka Vas na našem najmodernijem web shopu franela.hr.

Tijekom ovog perioda, možete kupiti svoje omiljene proizvode iz našeg bogatog asortimana po super sniženim cijenama. Sada je pravo vrijeme za shopping! Iskoristite ovaj popust da obogatite svoju kolekciju i pripremite se za ljeto.

Istražite sve naše ponude. Sniženja traju do 23.06.2024., ili dok zalihe ne isteknu, zato požurite i pronađite svoje ljetne favorite po nevjerojatnim cijenama.

Bojanje Kose - Otkrijte Svoju Jedinstvenu Frizuru

Make-Up - Postanite Majstor Vizažist

Depilacija - Uživajte u Svilenkasto Glatkoj Koži

Nokti - Savršenstvo Manikure na Dohvat Ruke

Oprema za kozmetički salon - Nadogradite svoj salon

IZABERI SVOJ POPUST

           

           

Što možete očekivati?

  • 20-70% popusta na pojedinačne proizvode: Razmazite se ili obnovite svoje poslovne zalihe uz fantastične uštede. Pronađite savršene proizvode za depilaciju, njegu noktiju, masažu i mnoge druge, sada s nevjerojatnim popustima koji će zadovoljiti sve vaše potrebe i želje.
  • 10-60% popusta na setove: Naši setovi za nokte i depilaciju, koji su se pokazali kao top izbori među kupcima, sada dolaze s dodatnim popustima! Bilo da tražite idealan poklon za nekoga posebnog ili želite nadograditi svoje alate i proizvode, naši setovi su savršen izbor.
  • Maksimalna količina sniženih proizvoda: Kako bi svi imali priliku iskoristiti naše spektakularne ponude, ograničenja su postavljena na maksimalno 10 komada po kupovini za proizvode s najvišim popustom (60 % i 70 %). Budite brzi i osigurajte svoje favorite prije nego što nestanu!

POSEBNO SNIŽENI PROIZVODI DO -70%

Zašto Čekati? Posjetite Franela.hr!

Ne propustite ove izvanredne prilike za obnovu i osvježenje vaše beauty kolekcije. Od 6. do 23. lipnja, Franela.hr je vaše odredište za sve što vam je potrebno kako biste zasjali punim sjajem. Ponude su ograničene, stoga posjetite našu stranicu i izaberite svoje favorite prije nego što nestanu!