On Line 24 sata  - registrirajte se i iskoristite dodatne pogodnosti                                                                                                    Oprema za kozmetičke, frizerske salone i barbering - preko 8.000 proizvoda 

Zatvori
0 Košarica 0,00
Zatvori
Nemate proizvoda u košarici.
Prigodan popust povodom Dana žena

Još jedan Dan žena stigao nam je na vrata, još jedna godina je iza nas, drage naše dame. 

Zato što znamo koliko žene znače za svijet, zato što znamo da bi bez žena početak života bio bez pomoći, sredina bez zadovoljstva, a kraj bez utjehe; zato što cijenimo snagu žene koja uvijek brine o svima i svemu često zaboravljajući na sebe, Franela Beauty tim želi Vam čestitati Dan žena prigodnim popustom od 8% u trajanju od 8 dana na čitav asortiman proizvoda u našem webshopu.

POKLONITE SEBI VRIJEME I PAŽNJU KAKVU ZASLUŽUJETE!

Prigodan dodatni popust od 8% u trajanju 8 dana iskoristite na čitav naš asortiman:

POPUST OD 8% MOŽE SE ISKORISTITI NA SVE PROIZVODE U WEBSHOPU UZ KOD 8MART  U PERIODU OD 06.03.2023. DO 13.03.2023. UKLJUČUJUĆI I SETOVE I VEĆ SNIŽENE PROIZVODE!

POPUSTI SE ZBRAJAJU! Što to znači? Znači da su svi proizvodi sniženi -8%, a oni već sniženi imaju još dodatni popust od -8%.

Od najboljih ponuda bi izdvojili:

POPUST JE VIDLJIV NA KRAJU U VAŠOJ KOŠARICI
NAKON UPISA KODA: 8MART

Prije klika na KUPI imate mogućnost pregleda košarice te izmjene iste. Izmijeniti je moguće količinu, dodati ili oduzeti broj komada, te obrisati određeni proizvod. Cijena s popustom nije vidljiva. Nakon što upišete kod 8MART biti će vidljiva slika proizvoda i naručena količina. Popust će se obračunati u ukupnom iznosu!

Popust je moguće iskoristiti:

  • Ako je naručena roba i odabran način plaćanja pouzećem
  • Ako je naručena roba te odabran način plaćanja žiro uplata ili virman te uplata izvršena do 13.03.2022.

Plaćanja robe nakon datuma 13.03.2021 za narudžbe napravljene u periodu od 06.03.- 13.03.2022 ne prihvaćamo i izvršiti ćemo povrat novca.

Ne zaboravi upisati kod: 8MART