On Line 24 sata  - registrirajte se i iskoristite dodatne pogodnosti                                                                                                    Oprema za kozmetičke, frizerske salone i barbering - preko 8.000 proizvoda 

Zatvori
0 Košarica 0,00
Zatvori
Nemate proizvoda u košarici.
Ovladajte Umijećem Depilacije: Dvodnevna Edukacija s Italwax Proizvodima

KADA?                       subota i nedjelja, 16. i 17. ožujka 2024. od 10 sati
GDJE?                        kozmetički salon Niniane, Janeza Trdine 5, Rijeka
ORGANIZATOR?     Franela d.o.o.
PRIJAVA?                  mobitel: 091/310-7007, mail: [email protected]
CIJENA ?                   150€
KOTIZACIJA?           30 €

U svijetu ljepote i njege tijela, depilacija zauzima posebno mjesto. Pravilna tehnika i kvalitetni proizvodi mogu učiniti ovaj postupak što ugodnijim i efikasnijim. Upravo zato s ponosom najavljujemo dva dana intenzivne edukacije depilacije sa Italwax proizvodima, koja će se održati 16. i 17. ožujka.

Ova jedinstvena prilika otvorena je za sve zainteresirane koji žele unaprijediti svoje vještine i naučiti kako koristiti neke od najboljih proizvoda na tržištu. Bez obzira na to jeste li na početku svoje karijere ili već imate iskustva u depilaciji i želite unaprijediti svoje vještine, ova edukacija je savršena prilika da proširite svoje znanje i tehničke sposobnosti.

Datum i cijena

  • Datum održavanja: subota 16. i nedjelja 17. ožujka (mogućnost izbora samo jednog dana)
  • Kotizacija za rezervaciju mjesta: 30€
  • Cijena edukacije po danu: 150€

U cijenu tečaja uključen je početni paket u vrijednosti 100,00 €
Popust za tečaj:  
-    10% popusta za dva tečaja
-    15% popusta za prijave 2 ili više osobe iz iste tvrtke 

Za sudjelovanje je potrebno izabrati oba ili jedan od dva dana, ovisno o Vašim interesima i specijalizaciji koju želite usavršiti. Svaki dan pokriva različite aspekte depilacije, omogućujući polaznicima da detaljno istraže tehnike i proizvode potrebne za rad na velikim površinama tijela ili specifično, osjetljivim područjima.

Kako se prijaviti?

Mjesto na edukaciji možete osigurati prijavom i uplatom kotizacije od 30 eura. Prijaviti se možete putem e-maila na [email protected] ili pozivom na broj 091/310-7007. Sve što vam je potrebno jest želja za učenjem i malo koncentracije - ostalo je na nama! Budući da je broj mjesta ograničen, prijavite se čim prije.

Program edukacije

Razumijemo da su obaveze brojne, stoga vam nudimo fleksibilnost izbora između dva tematski različita dana edukacije, 16. i 17. ožujka posvećena majstorstvu depilacije koristeći vrhunske Italwax proizvode. Bez obzira na vaš odabir, svaki dan je pažljivo strukturiran da maksimalno doprinese vašem profesionalnom razvoju u svijetu depilacije.

  • 16. ožujka posvećen je depilaciji velikih površina tijela koristeći patrone, kantice i granule.  Na ovaj dan, fokus će biti na tehnikama i proizvodima koji su najučinkovitiji za depilaciju nogu, ruku, leđa, i drugih većih površina tijela. Italwax proizvodi, uključujući patrone, kantice i granule, bit će u središtu ovog intenzivnog treninga, omogućujući polaznicima da steknu praktično iskustvo i znanje potrebno za izvođenje depilacije na profesionalnoj razini.
  • 17. ožujka fokusira se na depilaciju manjih, osjetljivih područja, poput lica, bikinija i pazuha, koristeći granule. Edukacija ovog dana posebno je važna za one koji žele naučiti kako nježno i precizno uklanjati dlačice na osjetljivim dijelovima tijela, minimizirajući bol i nelagodu za klijente. Jedna od ključnih prednosti korištenja Italwax voska je njegova sposobnost da se ne lijepi za kožu, već isključivo za dlačice. Ova osobina značajno smanjuje bol tijekom depilacije, što je posebno važno pri radu na osjetljivim područjima tijela.

Fokus edukacije biti će na:

  • Nježna Primjena za Osjetljive Dijelove Tijela - Italwax vosak je idealan za depilaciju osjetljivih područja, poput lica i pazuha. Njegova nježna primjena minimizira iritaciju kože, čineći proces ugodnijim za klijente. Osim toga, zahvaljujući svojoj specifičnoj formuli, vosak osigurava temeljitu depilaciju čak i najfinijih dlačica, ostavljajući kožu glatkom i mekom.

  • Antistres Pokreti nakon Povlačenja Voska - Važan aspekt edukacije bit će posvećen i tehnikama antistres pokreta nakon povlačenja voska. Ovi pokreti ne samo da umiruju kožu, već i pomažu u minimiziranju bilo kakvog osjećaja nelagode ili iritacije nakon depilacije. Učenje kako pravilno primijeniti ove tehnike ključno je za pružanje vrhunske usluge depilacije. 

  • Bez Osjećaja Ljepljivosti - Jedna od iznimnih karakteristika Italwax voska je i to što nakon depilacije ne ostavlja osjećaj ljepljivosti na koži. To znači da klijenti mogu nastaviti sa svojim dnevnim aktivnostima odmah nakon tretmana, bez nelagode ili potrebe za dodatnim čišćenjem. Ova prednost znatno povećava zadovoljstvo klijenata i preferenciju za Italwax proizvode.

Prednosti za Polaznike

  • Diploma o Završenoj Edukaciji - Svaki sudionik edukacije dobit će službenu diplomu koja potvrđuje završetak kursa. Ova diploma služi kao dokaz vaših novostečenih vještina i znanja, te može biti vrijedan dodatak vašem profesionalnom portfoliju.

  • Poklon Paket s Italwax Proizvodima - Da bismo osigurali da naši polaznici mogu odmah početi primjenjivati naučeno, svaki će dobiti poklon paket s Italwax proizvodima. Ovaj poklon paket omogućit će vam da iskusite prednosti korištenja vrhunskih voskova i proizvoda za njegu kože, te da svojim klijentima pružite iznimno iskustvo depilacije.

  • Kod za Popust na Webshopu - Kao dodatni bonus, svaki sudionik će dobiti i kod za popust za kupovinu Italwax proizvoda na webshopu. Ovo je odlična prilika da dopunite svoj inventar ili isprobate nove proizvode po povoljnijim cijenama.

  • Značaj Praktičnog Iskustva - Tijekom edukacije, poseban naglasak bit će stavljen na praktično iskustvo. Polaznici će imati priliku raditi s različitim tipovima voska i tehnikama na modelima, što će im omogućiti da u potpunosti razumiju i savladaju proces depilacije. Ovo praktično iskustvo neprocjenjivo je za razvoj samopouzdanja i vještina potrebnih za uspješno pružanje usluga depilacije.

Edukacija će dubinski pokriti sve ove aspekte, pružajući polaznicima detaljna znanja i vještine potrebne za korištenje Italwax proizvoda na najefikasniji mogući način. Učenici će naučiti kako odabrati pravi vosak za različite tipove kože i područja depilacije, kao i kako prilagoditi tehniku za maksimalnu učinkovitost i udobnost klijenata.

Svaki sudionik edukacije dobit će diplomu o završenoj edukaciji, poklon paket s Italwax proizvodima te kod za popust na kupovinu proizvoda na webshopu. Ovo je izvrsna prilika ne samo za učenje novih vještina, već i za poboljšanje kvalitete usluga koje nudite svojim klijentima.

​​​​​​