On Line 24 sata  - registrirajte se i iskoristite dodatne pogodnosti                                                                                                    Oprema za kozmetičke, frizerske salone i barbering - preko 8.000 proizvoda 

Zatvori
0 Košarica 0,00
Zatvori
Nemate proizvoda u košarici.
Novi poslovni prostor u Rijeci

Drage naše, svakodnevno nam stiže na desetke upita da li smo zatvorili našu poslovnicu u Rijeci - a odgovor je NE, nismo zatvorili, samo smo se preselili u novi prostor.

Naša trgovina je i dalje na istoj adresi, Riva 6, na drugom katu Robne kuće Ri.

Međutim, bivši prostor na uglu nasuprot pokretnih stepenica postao nam je jednostavno premalen za cijeli naš asortiman. No nismo daleko otišli. Sada nas možete pronaći na istome katu, malo niže niz hodnik uz lijevu stranu starog poslovnog prostora. 

Zašto smo se preselili?

U svom rastu uvijek smo pažljivo osluškivali potrebe i iskustva klijenata koji su nas usmjeravali i navigirali ka većem i boljem, pa se tako razvila i potreba za većim prostorom.

Sada je sav naš asortiman  pregledno posložen i dostupan na uvid, pa tako imamo puno veći izbor uređaja potrebnih za kozmetičke salone kao što su lampe za nokte, stolne lampe, lupe, brusilice za nokte, grijači voska, sterilizatori i slično.

Novi prostor nam također omogućava mnogo veću nabavu postojećeg asortimana te posljedično i bolju uslugu. 

Što Vam nudimo u novom prostoru

U našem novom poslovnom prostoru svi naši klijenti, od kozmetičkih i frizerskih salona, preko barber shopova, trgovina na malo, wellness centara do samih privatnih osoba, mogu pronaći još veći izbor našeg dobro poznatog asortimana proizvoda.

 

  • već poznatu ponudu branda Italwax sa svojim proizvodima za depilaciju (voskovi, šećerna pasta, trake za depilaciju, špatule...) i njegu kože (prije ili poslije depilacije, pilinzi, losioni...)
  • jednokratni materijali neophodni svakom salon - trake, tangice, kapice, šlapice

No sada smo asortiman nadopunili proizvodima za masažu, njegu lica i tijela, i dopunjeni anticelulitni program. U ponudi imamo 3 profesionalna brenda za njegu kože lica, ruku i tijela: Apis, Bielenda i Farmona.  

Apis već 27 godina proizvodi kozmetičke proizvode široke potrošnje za njegu lica i tijela. Proizvodi su kombinacija prirodnih sastojaka i najnovijih dostignuća iz biotehnologije i kozmetologije.

Brend Bielenda svoje proizvode pravi od pažljivo odabranih najljekovitijih sastojaka koje priroda može ponuditi. Bielenda kozmetika proizvodi najkvalitetnije prirodne proizvode za njegu lica i tijela koji kožu održavaju mladom i lijepom, ali prije svega zdravom.

U kratkom vremenu kozmetički proizvodi Farmona stekli su prepoznatljivost među potrošačima koji posebno cijene visoku kvalitetu kozmetike i prirodne formule. Zbog intenzivnog razvoja prirodne kozmetike Farmona trenutno proizvodi više od 450 kozmetičkih proizvoda za njegu lica, tijela i kose. 

Sva 3 brenda nude cjelovit i komplementaran program tretmana za sve tipove kože. 

Za svaki proizvod i svaki dio procesa u kojemu se isti koristi, svim kupcima uvijek ćemo ponuditi detaljno savjetovanje, odnosno mini-edukaciju na licu mjesta. 

 

Svaki zadovoljan kupac nama izvlači osmijeh na lice, stoga Vas pozivamo da nas obiđete u našem novom prostoru i u to se uvjerite sami.