On Line 24 sata  - registrirajte se i iskoristite dodatne pogodnosti                                                                                                    Oprema za kozmetičke, frizerske salone i barbering - preko 8.000 proizvoda 

Zatvori
0 Košarica 0,00
Zatvori
Nemate proizvoda u košarici.

KAKO LAKIRATI NOKTE A PRI TOME DA MI LAK NE BJEŽI NA KOŽICU?
Ovaj problem nije tako veliki ako imate malo više prakse ili ako ćete slijediti naše upute. 

Trajni lak uvijek stavljajte na matiranu ploču nokta 
Ako stavite trajni lak na bazu trajnog laka koja je polimerizirana i nije polirana sa polirnim blokom tada trajni lak stavljate na glatku i sklisku površinu. Za zaključiti je da će na glatkoj i skliskoj površini trajni lak koji je tekući jako brzo prokliziti prema kožici. Uvijek radite na matiranoj površini i trajni lak u boji će stajati na mjestu. 
Polimerizirajte dva po dva prsta u uv/led lampi  Sigurno želite da Vam trajni lak u boji ima točnu crtu kako ste povukli sa četkicom. Ne želite pomicanje niti milimetra sa strane. Kod lakiranja trajnog laka ili UV gela lakše će Vam biti ako radite dva po dva prsta i polimerizate u UV/LED lampi nego sva četiri zajedno . U konačnici doći ćete na isto što se tiče vremena. Ako radite sva četiri prsta jedan za drugim bez polimerizacije može se dogoditi izlijevanje sadržaja na kožicu. Oblik koji ste napravili na prvom prstu pomaknuti će se dok dođete do zadnjeg. 
U svakom slučaju kako biste napravili nokte točno kako želite polimerizirajte nokat prije nego se sadržaj pomakne. Jednostavno je, trajni lak ili UV gel nisu kao obični lak. Trajni lak ili UV gel često se izlijeva sa nokta na kožicu  bez obzira sa kojim brendom radite.