On Line 24 sata  - registrirajte se i iskoristite dodatne pogodnosti                                                                                                    Oprema za kozmetičke, frizerske salone i barbering - preko 8.000 proizvoda 

Zatvori
0 Košarica 0,00
Zatvori
Nemate proizvoda u košarici.

Franela turpija za nokte proizvedena je  od najkvalitetnijeg  japanskog papira.  Sredina turpije ima čvrstu jezgru (crna, roza ili crvena boja). Zahvaljujući čvrstoj jezgri sredina turpije je izuzetno stabilna i zbog toga je onemogućeno  savijanje turpije tokom rada.
 
 
 
Koje su dodatne prednosti turpije izrađene sa najnovijom tehnologijom?
Jaka i čvrsta – manje snage za isti učinak, nema pritisaka na klijentu kod turpijanja
Nježna i fina površina na dodir – iako je nježna opet je oštra te je ugodna za korisnika i odlična obrađuje uv gel
Ergonomski oblik – omogućava lakše oblikovanje nokta
Održavanje i higijena -  sigurno čišćenje u  UV sterilizatoru
Brzina – duplo brže skida i oblikuje umjetne nokte u odnosu na sve ostale turpije
Izdržljivost – 6 x dugotrajnija u odnosu na ostale turpije, jako je elastična
Visoka kvaliteta – izrađena od visokokvalitetnih materijala
Najvažniji alat svakog nail tehničara je kvalitetna turpija.  Franela turpije osmišljene su kako bi vam pomogle  u bržem i učinkovitijem radu.
Za nail tehničara važno je da turpija traje dugo i da olakšavaju rad. Turpije izrađene sa posebnom tehnologijom izuzetno su nježne i glatke i pri tome sa jako malo rada i snage u najkraćem mogućem vremenu skidaju umjetne nokte ili oblikuju nokte.  Raditi ćete dva puta brže u odnosu na dosadašnje turpije.  Kod skidanja uv gela nije potrebno pritiskanje  te će se vaši klijenti osjećati ugodnije.  Najveću razliku primijetiti ćete kod skidanja uv gela sa turpijom 100/100.
Nail tehničaru je također jako važno  jednostavno čišćenje i održavanje turpija.  Na ovaj dio također smo razmišljali. Turpije se mogu lako čistiti a da pri tome ne gube na kvaliteti. Perive su u vodi i dozvoljena je upotreba  UV sterilizatora.  Ne mogu se koristiti u sterilizatorima na vrući zrak jer bi se plastični dio otopio.
Nije točna tvrdnja  ako je turpija gruba da će skidati umjetne nokte. Točna tvrdnja je da turpija može biti glatka i nježna i pri tome lako skida ili obrađuje uv gel. Najvažnije je da je turpija izrađena od kvalitetnog materijala.
 
Kako provjeriti kvalitetu turpije izrađenu od kvalitetnog japanskog papira?
Na izgled:
Nježna površina sa blagim utorima
Fina i precizna obrada uz rubove
Pri korištenju :
Za skidanje ili obradu uv gela potrebno je duplo manje vremena
Pri radu ne ostavljaju brazde na noktu
6 x dugotrajnije
Iznadprosječno  čvrste i otporne
Kako napraviti testi i biti siguran da ste kupili original turpiju izrađene od japanskog papira?
Gornji sloj turpije potrebno je odlijepiti od jezgre ( sredine). Na unutrašnjosti  papira koji ste odlijepili nalazi se  tekst ispisan na Japanskom.  U nekim slučajevima može se dogoditi da nije vidljiv ispis papira - ovisi o printu.  Zbog toga je potrebno ponoviti postupak sa drugom turpijom.
Pogledajte naš mali film kako smo prikazali sve navedeno za provjeru turpije.
Na tržištu postoji jako puno turpija, te smo turpije podijelili prema kvaliteti, granulaciji, obliku i boji.
Prema kvaliteti:
TOP kvaliteta sa japanskim papirom
Kvalitetna turpija sa japanskim papirom – osnovni program
Turpija – Korea papir
Turpija – Kina papir
TOP kvaliteta turpija sa japanskim papirom – jako fina i na dodir blaga turpija, izuzetno fina obrada na rubovima, jako maleni utori i udubljenja, najlakše skida uv gel u najkraće vrijeme i ne izaziva brazde.
Turpija sa japanskim papirom – osnovni program -  fina turpija i na dodir blaga. Nema jako izražene utore, fina i precizna  obrada rubova. Dugotrajna upotreba.
Turpija – Korea papir  - srednje fina turpija, ima srednje izražene utore, ima čvrstu jezgru što omogućava lakši rad, srednja brzina trošenja.
Turpija – Kina papir – jako gruba obrada uz rubove turpije, brzo trošenje, ima jako duboke utore kao asfalt, neugodna kod skidanja umjetnih noktiju, nema čvrstu jezgru zbog čega je savitljiva u radu što otežava rad.
Prema granulaciji:
80/80
100/100
100/180
180/240
 
80/80  -  jako gruba i oštra turpija namijenjena za  za skidanje uv gela ili umjetnih noktiju
100/100 – gruba turpija i oštra za savršeno  brzo skidanje uv gel i oblikovanje uv gela
180/180 – srednje blaga turpija za savršenu završnu obradu umjetnog nokta i za skraćivanje nokta te oblikovanje nokta
240/240 – jako blaga turpija, odlična je oblikovanje i skraćivanje nokta kod trajnog laka, za skidanje trajnog laka točnije samo za matiranje gornje ploče trajnog laka
 
Prema obliku:

Ravna uska
Banana zaobljena
Polumjesec
Ravna široka
 
 
Ravna – idealna za oblikovanje noktiju
Banana – idealna za oblikovanje noktiju
Polumjesec – jedna strana turpije je za obradu gela  a druga strana kao polumjesec je  za oblikovanje nokta. Polumjesec banana je kombinacija ravne turpije i banana turpije. Uživat ćete u oblikovanju nokta sa ravnom stranom , a savršenstvo  oblikovanja nokta  dotjerati  ćete sa drugom stranom u obliku polumjeseca. Izbor je na vama!
 
Prema boji:
Bijela
Crna
Zebra
Oslikane
Koja turpija je pravi izbor za mene?
Kod odabira turpije nije bitna boja već je bitno koliko turpija  ima grita (oznake na turpijama).
Manje oznake na turpiji npr. 80/100 znače da su grublje, a veće oznake na turpijama npr. 180/240 znači da su blaže. Što je oznaka manja to je turpija grublja i oštrija, što je oznaka na turpiji veća to je turpija blaža. Neke turpije imaju miješane oznake npr. 80/100 ili 120/180, 180/240… To znači npr. za 80/100 da jedna strana ima  80 grita a druga strana ima 120 grita.
 
Nadamo se da smo obuhvatili sve bitne informacije. Želja nam je da odaberete turpije koje odgovaraju vašim potrebama. Posebno za vas smo pripremili na našoj stranici ponudu turpija sa mogućnošću kupnje veće količine sa povoljnijom cijenom.
 
Pogledajte našu veliku ponudu turpiju i izaberite turpiju za nokte po svom izboru.

 
Provjerite!
Slobodno pošaljite upit ako trebate dodatne informacije na e-mail: [email protected]