On Line 24 sata  - registrirajte se i iskoristite dodatne pogodnosti                                                                                                    Oprema za kozmetičke, frizerske salone i barbering - preko 8.000 proizvoda 

Zatvori
0 Košarica 0,00
Zatvori
Nemate proizvoda u košarici.
Depilacija cijelog tijela - Postupak i Tehnike Depilacije

KADA?                       četvrtak, 11. travnja 2024. u 9 sati
GDJE?                        online
ORGANIZATOR?     Franela d.o.o.
PRIJAVA?                  https://register.gotowebinar.com/register/7007737797587160922
KOTIZACIJA?           BESPLATNO

Italwax Full Body vosak predstavlja ultimativnu kombinaciju kvalitete i luksuza. Svojom posebnom formulom, obogaćenom najfinijim sintetičkim smolama i zlatnom prašinom, ovaj vosak osigurava učinkovitu i bezbolnu depilaciju. Izrađen od najkvalitetnijih sirovina, on je idealan izbor za pružanje istinskog SPA iskustva čak i tijekom depilacije.

Otkrijte Revolucionarnu Formulu za Depilaciju cijelog tijela

Zakazan za 11. travnja 2024. u 9:00 sati, ovaj online događaj vodi vas kroz svijet inovativnih rješenja za depilaciju cijelog tijela. Zamislite luksuzni tretman depilacije koji osigurava ne samo besprijekorne rezultate, već i istinski osjećaj ugodnosti i njegovanja. Upravo to možete postići uz naš ekskluzivni vosak "Full Body Wax za Luksuzni Postupak Depilacije".

Zahvaljujući svojoj čvrstoći, savitljivosti i duktilnosti, Italwax Full Body vosak omogućuje precizno i učinkovito uklanjanje dlačica s bilo kojeg dijela tijela. Bez obzira jeste li profesionalac ili osoba koja se depilira kod kuće, ovaj vosak pruža vrhunske rezultate svaki put.

Prijave na webinar primamo do četvrtka, 11.04.2024. do 8 sati, a prijaviti se možete direktno klikom na: 
https://register.gotowebinar.com/register/7007737797587160922.

Što Ćete Naučiti?

Pripremite se za dubinski uvid u svijet depilacije cijelog tijela s Italwax Full Body voskom. Tijekom ovog interaktivnog webinara, fokusirat ćemo se na sljedeće ključne točke:

  • Koncept Depilacije Cijelog Tijela: Otkrijte sve prednosti i inovacije koje nudi koncept depilacije cijelog tijela uz Italwax vosak. Razumijevanje osnova ovog postupka ključno je za postizanje vrhunskih rezultata.
  • Spa Procedura Depilacije s Uljem Prije Depilacije: Naučite kako pravilno primijeniti ulje prije depilacije i zašto je to važan korak u postupku. Saznajte kako ulje može poboljšati učinkovitost depilacije i osigurati maksimalnu udobnost vašim klijentima.
  • Profesionalni Savjeti za Rad s Italwax Full Body Voskom: Upoznajte najnovije tehnike i trikove koje vam omogućuju postizanje savršenih rezultata depilacije. Iskoristite savjete stručnjaka kako biste poboljšali svoje vještine i osigurali zadovoljstvo svojih klijenata. 
  • Vrijeme za Vaša Pitanja: Interaktivni segment gdje možete postavljati pitanja i dobiti odgovore direktno od stručnjaka.

Ovo nije samo prilika da se upoznate s novim proizvodima i tehnikama, već i da direktno od Italwaxovih stručnjaka u Milanu, Italija, naučite kako ih najbolje implementirati u svoje salone i prakse.

Zašto Se Pridružiti?

Uz priliku za učenje od vodećih stručnjaka, ovaj webinar vam nudi direktan uvid u to kako poboljšati zadovoljstvo klijenata i izgraditi vjernu bazu klijenata zahvaljujući kvalitetnim tretmanima depilacije. Također, s obzirom na to da je webinar potpuno besplatan, predstavlja izvrsnu priliku za profesionalni razvoj bez ikakvog troška.

  1. Stručno Učenje: Naš webinar pruža duboki uvid u svijet depilacije cijelog tijela s Italwax Full Body voskom. Naučit ćete najnovije tehnike, savjete i trikove od stručnjaka iz same tvrtke.
  2. Profesionalna Podrška: Naš tim stručnjaka iz Italwaxa bit će vam na raspolaganju kako biste dobili odgovore na sva vaša pitanja i nedoumice. Iskoristite priliku konzultirati se s vrhunskim stručnjacima iz industrije.
  3. Besplatno Obrazovanje: Webinar je potpuno besplatan, što znači da ćete dobiti vrijedno obrazovanje i informacije bez ikakvih troškova.
  4. Mogućnost Mreženja: Webinar je odlična prilika za povezivanje s drugim stručnjacima iz industrije ljepote i razmjenu iskustava i ideja.

Što vam je potrebno za pristup webinaru?

  • Popunjena prijava na linku
  • Dobra internet veza
  • Stolno računalo, laptop, tablet ili mobitel
  • Malo vremena i dobre volje

Kako Se Prijaviti?

Mjesta su ograničena, stoga osigurajte svoje sudjelovanje što prije tako što ćete se prijaviti putem linka za registraciju. Ne propustite ovu izvanrednu priliku za usavršavanje svojih vještina i unapređenje svoje karijere u području depilacije. Budite korak ispred konkurencije!

Registrirajte se već danas kako biste osigurali svoje mjesto na ovom važnom webinaru!

Vidimo se na webinaru!