On Line 24 sata  - registrirajte se i iskoristite dodatne pogodnosti                                                                                                    Oprema za kozmetičke, frizerske salone i barbering - preko 8.000 proizvoda 

Zatvori
0 Košarica 0,00
Zatvori
Nemate proizvoda u košarici.

Na našoj web stranici pokušali smo čim vjernije prikazati boje. A na koji način ćete vidjeti pojedinu boju ovisi o vašim postavkama na računalu, isto kao i o rezoluciji na uređajima. Istu boju ako gledate na 3 različita mobitela ili računala prikazati će 3 različite nijanse. 

Kao što svi znamo, trajni lak nije moguće pakirati u prozirne bočice zbog svoje osjetljivosti na svjetlost i sunce već se on pakira u neprozirne bočice, uglavnom crne boje. Iz tog razloga se kroz bočicu ne može vidjeti prava boja trajnog laka, za razliku od većine običnih lakova za nokte.

Prikaz boja Franela trajnih lakova i gelova u boji je ilustrativne prirode. Što zanči da ne mora u potpunosti odgovarati boji u stvarnosti. U uvjetima kupovine navedeno je boje mogu odstupati u odnosu na slikovni prikaz iste, i te uvjete kupovine prije kupovine prihvaćate. Naravno da odstupanja nebi smjela biti prevelika.