On Line 24 sata  - registrirajte se i iskoristite dodatne pogodnosti                                                                                                    Oprema za kozmetičke, frizerske salone i barbering - preko 8.000 proizvoda 

Zatvori
0 Košarica 0,00
Zatvori
Nemate proizvoda u košarici.
BEAUTY & HAIR EXPO 2023

Dragi naši klijenti, profesionalci iz industrije ljepote i svi zainteresirani, i ove godine pozivamo Vas na vodeće događanje u regiji – sajam ljepote Beauty &Hair Expo Zagreb 2023 - u prostorima Zagrebačkog velesajma od 10. do 12. ožujka.

Pridružite nam se, bez obzira jeste li samo zaljubljenik u nove trendove u kozmetici ili profesionalac s dugogodišnjim iskustvom koji je u potrazi za novim rješenjima, isprobajte naš asortiman i posavjetujte se s našim stručnim timom i otkrijte zašto je baš Franela nezaobilazan brend u regionalnoj industriji ljepote.

Gdje i kada?

  • PAVILJON 7
  • ŠTAND 34
  • Petak i subota od 10:00 do 19:00 sati
  • Nedjelja od 10:00 do 18:00 sati

Zašto baš nas posjetiti?

Naše dugogodišnje iskustvo u proizvodnji, ali i direktnom pružanju usluga omogućilo nam je da organski rastemo osluškujući te prilagođavajući se potrebama i interesu, u jednakoj mjeri, profesionalnih klijenata kao i krajnjih korisnika. 

Naš pristup se temelji na vrlo jednostavnom principu – omogućiti maksimalnu i profesionalnu kvalitetu, a usput kreativnim rješenjima pojednostaviti i olakšati upotrebu naših proizvoda osiguravajući time i optimalnu uštedu vremena.

Na sajmu prezentiramo dva inovativna proizvoda, koji se mogu isprobati i isprobati na licu mjesta, uz stručno vodstvo i praktične savjete.

  • Iz linije za njegu noktiju Franela trajni lak 3u1

Inovativna formula koja u sebi obuhvaća sve ono što čini kvalitetan trajni lak- bazu, boju i sjaj, štedi vrijeme aplikacije ali i odstranjivanja. 3u1 trajni lak se vrlo jednostavno može skinuti kod kuće acetonom, bez turpijanja i oštećivanja ploče nokta, a traje jednako kao i ostali trajni lakovi. Također, jedinstvena formula omogućava jednaku polimerizaciju laka pri korištenju i UV i LED lampi, čime se maksimalno prilagođava potrebama kupaca i u odnosu na opremu koju već koriste.

  • Iz linije za depilaciju Italwax vosak za osjetljivu kožu Top Line

Italwax vosak, posebno pogodan za osjetljivu kožu i bezbolniju depilaciju, načinjen je od posebnih sastojaka koji mu omogućavaju visoku fleksibilnost, potpuno prilagođavanje i prijanjanje uz površinu kože, čime se smanjuje rizik od pucanja voska tijekom rada, omogućava bržu i optimalnu depilaciju najsitnijih, i dlačica s teže dostupnih područja. Nanosi se u puno tanjem sloju nego ostali, a niža temperatura taljenja i duže vrijeme hlađenja u odnosu na druge proizvode također utječe na efikasnije otvaranje pora te samim time bezbolniju depilaciju.

Ovaj vosak riješava nekoliko problema s kojima se susreću svi profesionalni kozmetičari u jednom potezu – štedi vrijeme, materijal, a omogućava maksimalno zadovoljstvo klijenta.

Što nudimo i što isprobati?

Za profesionalce

Osim upoznavanja s proizvodima brenda Franela, nudimo i široki asortiman profesionalnih uređaja i opreme za kozmetičke i frizerske salone, barber shopove i wellness centre, edukacije, ali i distribuciju drugih visokokvalitetnih brendova iz industrije.

Za sve posjetitelje iz branše imamo i spremljeno jedno iznenađenje na poklon.

Za osobnu upotrebu

Široki asortiman visokokvalitetne kozmetike za osobnu njegu, vođenu idejom svakodnevne njege profesionalnog standarda, a jednostavne aplikacije za kućnu i osobnu uporabu te pristupačne cijene, koji je uvijek dostupan u maloprodaji svima na teritoriju Europske Unije preko našeg webshopa.

Od ostatka našeg asortimana na sajmu će biti izloženi i ostali proizvodi iz njege noktiju – trajni lakovi i UV/LED gelovi; a od proizvoda za depilaciju cjelokupni Italwax asortiman.

Naš stručan tim vrlo rado savjetuje i educira sve zainteresirane, stoga nemojte propustiti priliku navratiti. Primjenom naših korisnih savjeta i informacija uštedjeti ćete na materijalu i vremenu i uvjeriti se u jednostavno, brzo i kvalitetno rješenje.

Dođite i uvjerite se!