On Line 24 sata  - registrirajte se i iskoristite dodatne pogodnosti                                                                                                    Oprema za kozmetičke, frizerske salone i barbering - preko 8.000 proizvoda 

Zatvori
0 Košarica 0,00
Zatvori
Nemate proizvoda u košarici.
Depilacija za muškarce - da ili ne?

Trend glatkih muških tijela je postao sve izraženiji, ali ipak se muškarci jako teško odlučuju na taj korak. Depilirati se ili ne – pitanje je sad!

Depilacija je posljednjih godina postala sve popularnija i među „običnim“ muškarcima, a ne samo sportašima koji to čine radi poboljšanja performansi (npr. plivači i biciklisti).  Za mnoge je depilacija postala pitanje osobne higijene, a ne samo estetike. 
Depilacija sigurno više nije isključivo rezervirana za žene... u tome sve više utočište traže i muškarci. I muškarci se mogu osjećati nesigurno: dlake na leđima, dlake na prsima, dlake na nogama, obrve... A isto tako, možemo sa sigurnošću reći da korištenje britvice nekoliko puta tjedno, nikome nije predrago.

Leđa i prsa najčešća su područja tretiranja, ali ne i jedina. Depiliraju se sva područja kao i kod žena: obrve, lice i vrat, noge, ruke, prsa, leđa, pazuh, intimne zone.

Muška koža se razlikuje od ženske kože pa njena njega zahtjeva drugačiji pristup. Muška koža ima veću razinu kolagena i elastina i to ju čini glatkom te otpornijom na bore. Muške dlake su jače, a koža može biti vrlo osjetljiva. Muškarcima je potreban proizvod za depilaciju, stvoren posebno za njih.

Italwax rješenje za muškarce - Pour Homme

Jeste li znali da je ItalWax osmislio i poseban vosak za muškarce? Muška dlaka i koža su specifične, zbog toga su u Italwaxu patentirali poseban vosak kao što je Pour Homme koji je namijenjen za čvrste dlake i osjetljivu kožu.

Vosak za depilaciju u granulama Pour Homme namijenjen za čvrste jake debele dlake i osjetljivu kožu zbog posebnih komponenti koje se nalaze se u ovom vosku. Takav sastav omogućava bolje prijanjanje voska na kožu. Vosak možete nanijeti, bez obzira na smjer rasta dlake i ukloniti ga bez trakica. Vosak je zaista posebno razvijen za muškarce: za 100% uklanjanje čvrstih i debelih dlačica u bezbolnom postupku sa jednom primjenom bez oštećenja kože. Uklanjanjem dlačice iz korijena koža ostaje mekana i svilenkasta
Ovaj vosak idealan je za brijačnice kod skidanja dlaka sa lica, te za skidanje dlaka sa leđa, prsa, pazuha, dlaka u nosu.

Vosak pažljivo prati konture područja tijela zbog svoje visoke elastičnosti, hvata sve dlačice blizu površine kože, što omogućuje uklanjanje dlačica s težih zona iz prvog pokušaja. Vosak djeluje na +42°C, što eliminira mogućnost opeklina. Vosak se nanosi špatulom u tankom sloju, bez obzira na smjer rasta dlačica. Zbog tog toplinskog učinka vosak dobro zapari kožu, hvata sve, pa i kratke i grube dlačice, a tek nakon toga stvrdne.

Vosak u granulama Pour Homme

Gusti metalik sivi filmski vosak s laganim muškim mirisom posebno dizajniran za postupke uklanjanja dlačica s tijela muškaraca. Na bazi prirodnih borovih smola i specijalnih polimera za povećanje prianjanja voska na jake i grube dlake muškarca. Ovaj vosak jednostavno uklanja sve neželjene dlačice u jednom nanošenju, ne oštećuje kožu i gotovo je bezbolan. Učinkovit za postupke depilacije većih površina tijela.

Formula sadrži jedinstvenu tehnologiju i zbog tih sastojaka Pour Homme je ultimativni vosak za jake dlake i osjetljivu kožu. Odstranjuje iznimno kratke dlake dužine od 1 milimetar, stoga je odličan izbor i za mušku brazilsku depilaciju.

Zahvaljujući vosku koji se ne lijepi za kožu i zahvaća samo dlačicu, ne povlači kožu već čupa dlačicu s korjenom, depilacija je i gotovo bezbolna.

Vrijeme stvrdnjavanja ovog voska je 6 do 10 sekundi. Veličina pakiranja u kojem možemo pronaći ovaj vosak je 100 g i 1 kg.

 

Vosak u granulama Pour Homme Barber Edition

Pour Homme vosak koji je posebno napravljen za snažne muškarce i njihovu osjetljivu kožu, sada ima i prilagođenu verziju Barber Edition.
Vosak srednje guste metalik plave boje posebno dizajniran za oblikovanje brade i postupke depilacije cijelog lica muškaraca. Baziran na najfinijim sintetičkim polimerima, uklanja jake i grube muške dlake s lica. Ovaj vosak lako uklanja sve neželjene dlačice omogućavajući precizno definiranje brade, obrva i zalisaka bez oštećenja kože (i uz minimalnu bol). Samo jednim nanošenjem lako će počupati 100% neželjenih dlačica na tretiranom području i oblikovati savršeno definiranu bradu.
Vrijeme stvrdnjavanja ovog voska je 6 do 10 sekundi. Veličina pakiranja u kojem možemo pronaći ovaj vosak je 100 g i 500g.

 

Dužina dlačica i učestalost tretmana

Vječna dilema prije depilacije je koja duljina dlačica je najbolja za depilaciju? Budući da dlačice trebaju biti minimalne duljine 1mm naša preporuka je da 10 do 15 dana prije tretmana ne uklanjate dlačice odnosno ne brijete ih. Tako dlačice neće biti niti prekratke a niti preduge. Dlačice se ovom metodom depilacije voskom izvlače sa korijenom, tako da ponovno izrastaju nakon 3 do 4 tjedna

Dakle, dragi naši muškarci, preporučamo vam da posjetite provjereni kozmetički salon koji koristi navedene proizvode i priuštite si željeni tretman bez straha od boli.